Eiffel Bridge O Projektu

Jedinstvena zabava koja se održava tokom trajanja Sarajevo Film Festivala. U toku dana most je chill zona, idealno mjesto za popodnevno osvježenje uz egzotične koktele, dok su večernji termini rezervisani su za žestoke svirke i ludi provod koji traje sve do 03.00 sata. Atraktivni Eiffelov most je osvježenje u gradskoj ponudi zabave za vrijeme festivalskih dana te je od izuzetnog značaja za kuturno-zabavnu gradsku scenu jer se rijetko gdje u svijetu organizuju zabave na mostovima, tako da je ovo posebna atrakcija kako za domaće posjetioce tako i za brojne turiste.

2019 Sensation Bridge

U osam dana SFF-a, Sensation Bridge je ljubiteljima dobrog noćnog provoda ponudio fantastičnu koncertnu atmosferu .Na For the Hunters stageu nastupile su brojne regionalne zvijezde različitih muzičkih pravaca, a ovogodišnja posjećenost je oborila rekorde najrasplesanijeg mosta u Sarajevu. Sensation Bridge je i ove godine bio mjesto najbolje festivalske zabave.

2018 Sensation Bridge

Sensation Bridge - feel the difference i ove godine bio je mjesto najbolje zabave tokom SFF-a. Ljetna hit destinacija Sarajlija i turista ponudila je jedinstven i nezaboravan provod do ranih jutarnih sati. Ove godine Sensation Bridge prvi put je bio i izložbena galerija u okviru Studio EN by La Biosthétique i Akademija night.
 

2017 Somersby Bridge

Četvrti Somersby Bridge ponudio je osam koncerata, a publika je i ovaj put uživala u odličnoj zabavi na mostu. Na For the Hunters stageu nastupili su bendovi iz BiH, regije i Velike Britanije. Poznati britanski hip hop elektro bend Stereo MC's održao je nezaboravan koncert u okviru Ibiza Night, powered by Seat.

2016 Lord Somersby's Bridge

Nesvakidašnji party na mostu privukao je veliki broj posjetilaca i ocijenjen je jednim od najposjećenijih mjesta za party u gradu za vrijeme trajanja SFF-a.Na For The Hunters stageu predstavljen je atraktivan performans nekog od brojnih izvođača koji na most stižu iz cijele regije.

2015 Lord Somersby's Bridge

Lord Somersby's Bridge je prava festivalska poslastica, građevina koja odiše duhom Pariza, mjesto za zapečatiti ljubav i razmijeniti poljubac, lokacija za napraviti najbolji Friendsie i ovjekovječiti uspomene, mjesto na kojem svako može naći neki sadržaj za sebe i dobro se zabaviti.

2014 Lord Somersby's Bridge

Lord Somersby`s Bridge od 13 – 23. augusta posjetiocima je ponudio ljetni noćni provod u ambijentu kakav samo Lord Somersby može napraviti. Tematske večeri, odlična zabava i druženje u dnevnoj, a i večernjoj varijanti i naravno Somersby, piće idealno za osvježenje i druženje s prijateljima.