Party Tram

Za Jagermaister brand, kompanija Media Time je osmislila i realizovala projekat Jagermaister Party Tram. Jagermaister Party Tram "klub na šinama“ odmah nakon prve vožnje postao je popularno mjesto izlaska tokom SFF-a. Karta više se tražila za svaku od noći, svi su željeli da budi dio te neobične postavke, a koja je i iz daleka obećavala provod.

2018 Jägermeister Party Tram

Fantastična zabava na šinama, nije stala niti jedan dan od 10. do 17. augusta. Prvi party tramvaju Sarajevu krenuo je nastupom regionalno poznatog hip-hop trojca Frenkija, Kontre i Indiga, a završio rasplesanim DJ setom Marka Milićevića poznatijeg kao Gramophonedzie. Jägermeister Party Tram je priča koja je izazvala veliki interes publike i bio jedna od traženijih zabava u gradu za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala.

2019 Jägermeister Party Tram

Da je u festivalskoj sedmici sve moguće pokazali su Jägermiester i agencija Media Time, donoseći građanima i posjetiocima zabavu koja nije stala. Party tramvaj ove godine donio je lineup mladih DJ-eva koji su tramvaj rasplesali u svakoj vožnji. Val svježine svaku večer donosio je i uvijek ledeno hladan Jäger shot, savršen za tople augustovske noći i nazdravljanje sa ekipom.