Zmajevo Gnijezdo Zaječarsko Arena

U periodu održavanja Svijetskog i Europskog prvenstva u fudbalu glavno mjesto susreta za ljubitelje sporta i dobre zabave u Sarajevu je navijačka fan zona "Zmajevo Gnijezdo Sarajevo". Na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović navijači imaju sve na jednom mjestu – gledanje utakmica na velikom LED ekranu, šator sa 600 sjedećih mjesta, takmičenje u stonom fudbalu, kladionice uživo, info pult, food corner, nagradne igre. Na zahtjev klijenta agencija Media Time je realizovala projekat „Zaječarsko Arena“ u Bijeljini i Istočnom Novom Sarajevu za vrijeme trajanja SP „Russia 2018.“ Projekat je urađen po uzoru "Zmajevo Gnijezdo Sarajevo ".

2018 Zmajevo Gnijezdo Sarajevo

Tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji domaći zaljubljenici nogometa, kao i turisti koji su posjetili Sarajevo uživali su praćenju utakmica u fan zoni "Zmajevo Gnijezdo Sarajevo" Utočište za ljubitelje fudbala u Sarajevu u punom kapacitetu je ispratilo 21. izdanje Svjetskog nogometnog prvenstva od 14. juna do 15. jula. Tokom festivala nogometa u Zmajevom Gnijezdu zajedno su navijali i najvatreniji navijači i porodice sa djecom. Zabavnoj atmosferi, u pauzama prijenosa utakmica, uveliko su doprinijele brojne takmičarske igre.

2018 Zaječarsko Arena Bijeljina i Istočno N. Sarajevo

Na zahtjev klijenta agencija Media Time je realizovala projekat „Zaječarsko Arena“ u Bijeljini i Istočnom Novom Sarajevu za vrijeme trajanja SP „Russia 2018.“ Projekat je urađen po uzoru "Zmajevo Gnijezdo Sarajevo ". "Zaječarsko Arena" je bila locirana na na glavnim gradskim trgovima i ispraćene su 64 utakmice SP „Russia 2018.“

2016 Zmajevo Gnijezdo Sarajevo

Od 10.juna do 19. jula u fan zoni "Zmajevo Gnijezdo Sarajevo" pratili su se live prenosi utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu - Francuska 2016. Odlična zabava je bila zagarantirana i u pauzama prenosa utakmica uz "Sensation Play Station Ligu", te takmičenja sa vrijednim nagradama koje su obezbijedili sponzori. "Zmajevo gnijezdo Sarajevo" ponudilo je sadržaje koji su namijenjeni svim generacijama pa je bilo idealno mjesto i za porodično okupljanje i navijanje.

2014 Zmajevo Gnijezdo Sarajevo

Tokom održavanja World Cup Brazil 2014. od 12. juna do 13.jula fan zona "Zmajevo Gnijezdo Sarajevo" bilo je nezaobilazno mjesto susreta za sve ljubitelje fudbala. U sklopu mnoštva aktivnosti, posjetioci su svakodnevno mogli gledati prenose utakmica SP-a na velikom LED ekranu, okušati sreću u kladionicama uživo Lutrije BiH, kupiti zanimljive suvenire i probati delicije iz food cornera. Nakon pre relizacije ovaj projekat je ocjenjen kao značajan za turističku ponudu Općine Stari Grad kao i promociju sporta, fer i korektnog navijanja.